• DSC04783
  • DSC04285
  • WSD Jeugd1
woensdag, december 12, 2018

Na het succes van vorig jaar organiseren we op 18 augustus opnieuw een SUPPOLO tornooi. Het suppolo tornooi is een laddertornooi met voorrondes waarbij 3 personen van elk team het telkens tegen elkaar opnemen.

Om deel te nemen aan het tornooi moet je je op voorhand inschrijven met een team van 3 tot 4 personen via de site. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 16 ploegen. Deelname kost 10 euro/persoon.
De ploegen dienen zich aan te melden tussen 12u en 12.30u en om 13u zal het tornooi van start gaan. Om de innerlijke mens te versterken zullen er 's middags verse rundshamburgers voorzien worden.

Na afloop van het suppolo tornooi organiseren we een SUPYOGA sessie op de plas om 19u. Voor deelname aan de yoga dien je ook vooraf in te schrijven via de site. Kostprijs €5 all-in leden, €10 gewoon leden en €15 niet-leden.

Om deze mooie dag dan helemaal in 'surfstyle' te kunnen afsluiten organiseren we 's avonds een CAMPING WSD met BBQ. Iedereen is welkom voor deze gezellige avond aan het water.
Omdat het een camping is, is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen tent, vlees, bord en bestek meebrengt. Wij zorgen voor de groenten, stokbrood, saus en een heerlijk ontbijt 's morgens. Drank enkel af te nemen via de bar.
We starten rond 18u met de camping en rond 20u met de BBQ. Inschrijving en betaling voor de camping via onze website. Kostprijs 15 euro/volwassene en 10 euro/kind.

ZIe onze facebookpagina om alles verder op te volgen : www.facebook.com/events/672277079812745

See you @ WSD!

Mogelijke Tussenkomsten

Belastingsaftrek :

Windsurfing Deinze is een erkende organisatie, waardoor u een deel van de kostprijs van onze kampen kunt inbrengen in uw belastingen.

De voorwaarden voor de fiscale aftrek voor kinderopvang zijn :

  • De uitgaven moeten gedaan zijn voor het vergoeden van kinderopvang in de Europese Economische Ruimte buiten de normale lesuren tijdens dewelke het kind onderwijs volgt
  • De uitgaven moeten gedaan zijn voor de opvang van kinderen die jonger zijn dan 12 jaar of jonger dan 18 jaar indien uw kind een zware handicap heeft, en die te uwen laste zijn
  • De uitgaven moeten gedaan zijn voor de opvang van kinderen die te uwen laste zijn of voor wie de helft van het belastingvoordeel aan u moet worden toegekend
  • U moet beroepsinkomsten hebben De kosten moeten aan welbepaalde instellingen of personen betaald zijn
  • U moet de bewijsstukken ter beschikking van de administratie houden zodat kan worden vastgesteld dat alle voorwaarden voor de aftrek van de uitgaven voor de opvang van kinderen zijn vervuld

 

Bijdrage Mutualiteiten :

Vraag ook even bij u mutualiteit of zij niet tussenkomen in de kosten van onze kampen. Formulieren hiervoor kunnen meegebracht worden bij aanvang van elke kamp en worden bij einde van het kamp ingevuld teruggegeven.

Search our website

Windsurfing Deinze

 

Receive Our Newletter

Upcoming Events

No events

Met dank aan onze Sponsors

PEDE_2017.jpgGillesCottyn.jpgG2_2017.jpgParfumerieDecaluwe150.jpgGbrand150.jpgFlyHigh150.jpgLAMBRECHT_2017.jpginanyevent_logo_klein.jpgASPESLAGH_2017.jpgLAMMERANT_2017.jpgBuroInternational150.jpgADDelhaize150.jpgExIndustries150.jpgkitchenart_logo_klein.jpgNies150.jpgFORD_2017.jpgLVC_2017.jpgOPENFIRE_2017.jpg